Gracia Nolten

LenCo presentatieavond 2019

Kom lenteroeien bij Asopos de Vliet! Kom langs tijdens de Asopos Open Week 1 t/4 april en schrijf je in als lentelid.

OAV Communicatiediner 2018

Zaterdag 13 oktober 2018 vond het Oud Asopos de Vliet Communicatiediner plaats. Alle leden en oud-leden van communicatiecommissies en abactissen waren van harte welkom. We hebben genoten van een heerlijke rijsttafel verzorgd door Surakarta, er werden herinneringen opgehaald en de hersenen werden nog even gekraakt tijdens de Pub Quiz! Hierna konden er nog biertjes en wijntjes gedronken worden tijdens de borrel.

Thêta Herfstregatta 2018

In het weekend van 6 en 7 oktober vond de Thêta Herfstregatta plaats. Er werd geroeid, gefeest en natuurlijk ook gefotografeerd. Bekijk hier de foto's van de zondag. Fotograaf: Gracia Nolten

11e Argo Najaars Slotwedstrijden 2017

Dit weekend hebben onze heren van Phoenix de Argo Najaars Slotwedstrijden gestart! In dit album een aantal sfeerplaatjes van deze koude, maar zonnige weekend.

Stuko Avond 2017

Het nieuwe jaar is begonnen en het is belangrijk dat de nieuwe eerstejaars de mores goed leren kennen. In dit album een kleine sfeerimpressie van een goedgeklede en leerzame avond.

Orca Competitie Slotwedstrijden 2017 - zondag

Afgelopen weekend werden de laatste compo wedstrijden geroeid op de Bosbaan. In dit album vind je een sfeerimpressie van de Orca Competitie Slotwedstrijden op zondag.

Ouderdag 2017

Ook dit jaar was er weer een ouderdag waar ouders en andere familieleden langs mochten komen om een kijkje te nemen op onze vereniging. Er werd gegeten, geroeid en er werd er een mooi bedrag opgehaald tijdens de veiling. Kortom: een geslaagde dag!

Driekampfeest: Guilty Pleasure Party 2017

Na de wedstrijden op de Northwave Asopos Driekamp werd het tijd voor het Driekampfeest! In dit album zijn de foto's te vinden van de photobooth.

Northwave Asopos Driekamp 2017 - blok 2 roeifoto's

Fotograaf: Gracia Nolten

Northwave Asopos Driekamp 2017 - pauze sfeerfoto's

Fotograaf: Gracia Nolten